Kocatarla İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim, bilgi ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

Başarılar:

Isınma: SOBALI
Yabancı Dil:
Lojman: 2 - LOJMANLARDAN BİRİ TOPLAM 50 M2 DİĞER LOJMAN İSE TOPLAM 70 M2 LOJMANLARDAN BİR TANESİ ANASINIFI OLARAK KULLANILMAKTADIR.BİRİ DE ÖĞRETMENLER ODASI OLARAK KULLANILMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kocatarla.meb.k12.tr

Adres - KOCATARLA KÖYÜ NO1 KORKUT/MUŞ

Yerleşim Yeri - KÖY

Adres - KOCATARLA KÖYÜ NO1 KORKUT/MUŞ

Ulaşım Ulaşım özel araçlarla sağlanmaktadır. Servis yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK 30 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK ASFALT 12 KM STABİLİZE 5 KM